Sauna Gent Badhuis Oase
Sauna Gent, massage, schoonheidsverzorging, aromatherapie Badhuis Oase
 
 
     

Veilig bruinenProfessional Airbrush Tanning Systems


PRO-TAN
voor informatie of reservaties : 0472/603.621


Een simpele en veilige manier van bruinen !!!


Voorwoord


Pro-Tan is een veilige manier van bruinen, voor iedereen die graag een bruin kleurtje wil maar toch zijn huid en lichaam niet wil schaden door een teveel aan UV-stralen ( van zon of zonnebank) die de huid uitdrogen en vroegtijdige veroudering en eventueel huidkanker kunnen veroorzaken. Ook voor mensen met een zeer blanke huid, die zelden bruinen en vlug verbranden is de Pro-Tan een gezond alternatief, zij kunnen nu ook genieten van een bruin tintje. Eén sessie met het "Airbrush Tanning System" is qua bruiningstint gelijkwaardig aan verschillende zonnebankbeurten.

 

 

Veilig bruinen zonder zon in GentVeilig bruinen zonder zon

 

 

Hoe werkt het ?


Pro-Tan is een DHA bruiner, die door een chemische reactie reageert op het proteïne van de bovenste huidcellen en onmiddellijk een mooi natuurlijk, gebruind resultaat geeft.

Die DHA is een suikermolecule getrokken uit suikerriet (dihydroxyacetone) en is totaal onschadelijk voor de huid en gezondheid! Het product is 100% organisch en hypo allergeen. De pro-tan lotion bevat ook vitamine B5, die de huid hydrateert en verzacht.

 

De duurtijd van de behandeling is slechts 10 minuten. Na 4 uur heeft het product zijn werking gedaan, is die in de huid getrokken, en mag men een douche nemen om het overtollige te verwijderen. De kleur blijft tussen de 7 en 11 dagen, al naargelang de aard van de huid, die verschillend is voor iedereen, veel hangt af van de zorg die u aan u huid besteedt. De lotion droogt zeer snel, kleeft niet en maakt geen vlekken.

Herhaal de behandeling om de 10 dagen en men behoudt het hele jaar door een mooie, natuurlijke, gebruinde huid.


Voorbereiding voor de bruining

 

* 24 uur voor de bruining kunt u een peeling gebruiken om alle dode huidcellen te verwijderen en zo een beter resultaat te bekomen.

* Ook make-up moet verwijderd zijn.

* De huid niet hydrateren met crème de dag van de bruining. Het is ook aangeraden donkere losse kledij mee te brengen! Opgepast : het product reageert ook wel op leder en zijde!!!


Nabehandeling

 

* Niet sporten of douchen de eerste 4 uur, dit kan tot gevolg hebben dat de kleur verminderd of oneffen bruint.

* Gebruik een bodylotion telkens na het douchen om de huid te hydrateren en de kleur langer te behouden. Aangeraden is om de "pro long bodylotion" te gebruiken, deze bevat een kleine hoeveelheid DHA die het bruin nog langer behoudt.

* Neem geen lange baden en vermijd zwembaden met chloor.

 

Prijzen

 

Volledig lichaam €45

 

Reservatie: 0472/603.621


badhuisoase@gmail.com